EEN PASSIE VOOR CREËREN!

Als illustrator en ontwerper ben ik continu bezig met creëren. Of het een illustratieve of grafische opdracht is dat maakt niet uit. Ik maak veel gebruik van vrolijke kleuren, strakke vormen en humor. Inmiddels werk ik negen jaar als ondernemer en dat doe ik met veel passie en liefde!

 

ILLUSTRATIES OP MAAT

Wil je graag op maat gemaakte illustraties voor op een product, in een kinderboek of in een magazine? Ik maak graag een voorstel voor je. Mocht er niet tussenstaan wat je zoekt? Neem contact met mij op via de mail.

 

GRAFISCH ONTWERP

Wil jij graag een maatwerk design voor jouw bedrijf of privé aangelegenheid? Bijvoorbeeld een nieuwe logo, huisstijl, brochure of stickerwerk? Ik geef je graag advies wat het beste in jouw situatie past.

 

TEKENCURSUS / WORKSHOP

Wil je een tekencursus of een creatieve workshop geven en ben je op zoek naar een iemand die dat kan doen? Ik kom graag bij je langs op locatie! Er zijn talloze opties hoe we een tekencursus of creatieve workshop kunnen geven en ik denk graag met je mee.

 

EXTRA HANDJES NODIG?

Gaat er iemand met zwangerschapsverlof of heb je met spoed iemand nodig voor een grafische of illustratieve opdracht? Trek dan even bij mij aan de bel. Ik werk grotendeels vanuit huis maar in overleg kan ik ook naar kantoor komen.

Wil je meer weten?

Laten we kennismaken!

CONTACT OPNEMEN