WIL JE SAMENWERKEN MET MIJ?

Leuk! Ik heb al met allerlei mensen en organisaties uit verschillende sectoren gewerkt. Van boekenuitgevers tot dierentuinen, en voor zowel kinderen als volwassenen. Kortom, twijfel niet als mijn werk je aanspreekt.

Vaak vind ik het prettig om voorafgaand van een opdracht even met elkaar te bellen of af te spreken, zodat ik jou en/of de organisatie beter leer kennen. Om bijvoorbeeld te brainstormen over de opdracht of een samenwerking te bespreken, zodat iedereen goed snapt wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik hoor graag waarmee ik je kan helpen. Hoe meer details, hoe beter! Of misschien heb je al een uitgebreide briefing geschreven? Stuur het vrijblijvend op en we spreken elkaar snel : )

MAIL
info@steffanielesage.nl
TELEFOON
+31 6 83 24 50 02
KVK | BTW
68945183 | NL002230053B60