STEFFANIE LE SAGE

Meestal noem ik mezelf een illustrator, een beeldmaker of beter gezegd een alleskunner; zolang ik maar iets kan ontwerpen. Wat de opdracht ook is, het maakt voor mij bijna niets uit. Tijdens het ontwerpen heb ik altijd veel plezier! Wat ik maak is toegankelijk voor iedereen. Zo maak ik veel gebruik van vrolijke kleuren, strakke vormen en humor. Inmiddels werk ik al 10 jaar in opdracht, waarvan 8 jaar met veel plezier als ondernemer.

DIENSTEN

Illustraties | illustraties voor (kinderen)boeken | product en verpakkingen ontwerp | character ontwerp | grafisch ontwerp | geboortekaartjes | tekencursussen

OPLEIDINGEN

BA Illustration, Willem de Kooning Academy, Rotterdam, 2012 – 2016
Graphic design, Grafisch Lyceum, Rotterdam, 2008 – 2012

DIT VIND IK LEUK
Dieren | Planten | Paddenstoelen | Edelstenen | Sporten | De kleuren groen en lila | Nostalgie | Familie en vrienden | Jinx en Koda (mijn twee katten)